Charter Corfu - Cavo D'oro Complex, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Acest hotel se află in Kavos, chiar pe plajă.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Clienților hotelului le stau la dispoziție un seif și o zonă pentru fumători. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea unității de cazare.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările standard ale majorității camerelor. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Chicineta este echipată cu un frigider. In plus, există un telefon și WiFi (contra cost). In baia dotată cu un duș și o cadă dispune de o oglindă de machiaj.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. Șezlongurile invită la bronzat. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Biliard in interior ii păstrează in formă pe clienții hotelului. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Un restaurant stă la dispoziție. In fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bacau catre Cavo D'oro Complex, Corfu, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate