Sejur Barcelona - Catalonia Park Putxet, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Acest hotel urban din categoria de primă clasă se află la cca 5,5 km de plajă, într-un cartier animat la Barcelona.

Dotări

Hotelul oferă 16 camere single și 136 de camere duble pe 6 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personal ce vorbește mai multe limbi de la recepția nonstop din zona de primire vă ajută cu plăcere în orice situație. Facilitățile unității de cazare cuprind o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre celelalte oferte se numără room-service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

Camerele au un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

La locul de cazare clienții au posibilitatea de a practica anumite activități sportive, de a-și petrece timpul liber în mod activ și de asemenea, de a se relaxa și odihni. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. De asemenea, pot fi utilizate șezlongurile de pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și aerobic. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Un bufet bogat la micul dejun contribuie la un început de zi dinamic.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre Catalonia Park Putxet, Costa Brava, Spania

Verifica tarife si disponibilitate