Skipass inclus!
Soldeu – În inima Grandvalira!

Veţi găsi animata staţiune Soldeu la înzăpezita altitudine de 1710 m, chiar lângă pârtiile celui mai mare domeniu schiabil din această ţară - Grandvalira. Aşezarea, ca şi vecina El Tarter se numără printre cele care ofertă acces ideal la reţeaua asociată de instalaţii pe cablu şi este în plus cunoscută ca locul de desfăţurare a diverse competiţii FIS, din calendarul Cupei Mondiale. Datorită străzii de legătură de la Soldeu ajungeţi foarte uşor şi la capitala Andorra de Vella şi la restul domeniilor schiabile şi este foarte atrăgătoare şi pentru publicul internaţional, nu doar spaniol şi francez. Datorită pe de altă parte situării în pantă oferă vederi incredibile asupra Pirineilor din practic orice punct. Stilul arhitectural este dominat de căsuţe în stil chalet cu pereţi de piatră şi acoperiş de lemn, cărora se alătură ca remediu eficient contra oricărui tip de plictiseală şi după ziua de schi restaurante, baruri şi localuri de dans. Un centru de agrement cu Thermal-Spa, piscină acoperită şi patinoar se ocupă de rest. Aici găseşte fiecare, tânăr sau bătrân, o vacanţă împlinită de iarnă, cu o culisă incredibilă!

La fel de atractivă ca şi domeniul schiabil este şi oferta de Après-Ski din Soldeu. Numeroase baruri şi discoteci atât lângă pârtii cât şi de-a lungul străzii principale vă oferă posibilitatea de a petrece până târziu în noapte. Irish Pub-ul "Villager", chiar la instalaţia de vale este primul punct de întâlnire după ultima coborâre, se recomandă însă şi "Aspen Pub", cu fermecător interior îmbrăcat în lemn şi muzică în direct. La barurile de Après-Ski "Iceberg", din centrul Soldeu, sau "Fat Alberts" vă aşteaptă petreceri animate. La "Pussycat Disco" sau "Nemo’s Nightclub", în staţiunea vecină El Tarter, se face din noapte zi. Pe lângă posibilităţile de Après-Ski clasic, Soldeu vă aşteaptă şi cu diverse activităţi cu ar derdeluş sau tururi cu rachetele de zăpadă, până la plimbări cu sania trasă de câini. La 25 de km depărtare, la Sant Julià de Lòria vă aşteaptă o pistă de derdeluş deschisă tot anul în stil Alpine Coaster - Tobotronc. Sau mergeţi la Canillo (2 km) şi vă oferiţi adrenalină pe Zip-Line la 40 m altitudine cu o viteză de până la 80 km/h. Pentru relaxare vă aşteaptă în schimb centrul SPA chiar în Soldeu unde vă puteţi răsfăţa după plac. Astfel soldeu oferă combinaţia ideală dintre mişcare şi refacere.

Cu skipass-ul "Grandvalira" vă stau la dispoziţie 210 km de pârtii, deserviţi de 71 de instalaţii pe cablu. Aici vă aşteaptă unul din cele mai mari domenii schiabile din Europa în afara Alpilor, creat prin asocierea domeniile Pas de la Casa/Grau Roig şi Soldeu/El Tarter. Soldeu este unul din cele 6 puncte de acces la domeniul schiabil Grandvalira. Pârtiile mai sus de staţiune dunt în marea lor majoritate albastre şi ideale pentru familii. De aici se continuă fără întreruperi pe pârtie sau pe cablu la domeniile schiabile ale aşezărilor El Tarter, Canillo, Grau Roig şi Pas de la Casa. În general domeniul schiabil Grandvalira oferă varietate greu de egalat. Chiar şi pentru începători există numeroase coborâri uşoare, aşa nu trebuie să se dea nici ei de două ori pe zi pe aceeaşi pârtie. Numeroasele posibilităţi Off-Piste şi parcursul mogul unic rămân totuşi rezervate celor cu experienţă. Funpark-uri, porţiuni de boardercross şi porţiuni de competiţie FIS vor entuziasma şi experţii. Unul din ele 3 funpark-uri are chiar şi instalaţie de nocturnă şi este deschis până târziu. Peste tot în domeniu schiabil găsiţi hot-spots Wi-Fi, care vă permit acces la internet. Din februarie 2019 cu skipass-ul Grandvalira aveţi acces şi la domeniul schiabil Ordino Arcalís, cu încă 30 km de pârtii şi 15 instalaţii pe cablu.

Grandvalira are de oferit în jur de 30 km de pârtii de schi fond, concentrate în jurul staţiunii Grau Roig, care este situată la 2120 m deasupra nivelului mării - de la Soldeu sunt doar 10 minute de condus. Alte pârtii vă stau la dispoziţie la Sant Julià de Lòria, la 25 km depărtare, în centrul de schi fond La Rabassa. Este vorba de 15 km de pârtii cu diverse grade de dificultate şi condiţii excelente. Cei mai mulţi duc prin peisaje de pădure înzăpezite, aşa deci i porţiuni pentru începători şi avansaţi. La Rabassa găsiţi şi o pârtie pentru experţi, cu 6,5 km lungime. Cine nu vrea să meargă aşa departe poate profita chiar la Soldeu de "Vall d'Incles" - o pârtie uşoară, care duce 2 km prin valea cu acelaşi nume.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Apartamentos Deusol, Grandvalira, Andorra

Verifica tarife si disponibilitate