unset Beach Club este un complex hotelier de patru stele situat pe malul marii, in populara destinatie de vacanta Benalmadena, pe Costa del Sol, in sudul Spaniei.
Hotelul este deschis pe tot parcursul anului, iar cazarea consta in cea mai mare parte din apartamente cu 1 dormitor si junior suite, potrivite pentru cupluri sau familii de pana la 4 persoane. De asemenea, oferim un numar limitat de camere pana la 5 sau 6 persoane. Toate camerele au propria lor terasa, bucatarie si wi-fi gratuit. Pentru descrierea completa a camerelor, vizitati Sunset Beach Club Apartments and Suites.
La Sunset Beach Club va veti bucura, de asemenea, de servicii si facilitati hoteliere de 4* de neegalat, inclusiv baruri si restaurante, activitati si divertisment si sali de conferinte flexibile. Pentru vacantele de grup, hotelul are un departament desemnat pentru a va ajuta la organizarea tuturor aspectelor evenimentului dvs, de la nunti si intalniri de familie, pana la sarbatori de dans si evenimente corporative.


vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - COSTA DEL SOL 2023 Bucuresti - Malaga; TAXE DE AEROPORT; Avion COSTA DEL SOL - OTOPENI 2023 Malaga - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre SUNSET BEACH CLUB APARTAMENTOS (Costa del Sol), Costa del Sol, Spania

Verifica tarife si disponibilitate